2011. február 2., szerda

Örvendek


Ezeket a kedves vándordíjakat nyertem el ma Kedves Blogtársaim egyikétől, Libuctól. Külön örömömre szolgál, hogy a másság iránti tiszteletet, sőt, másságom pozitív értékelését olvasom ki belőle.
A díj elfogadása némi blog-közösség iránti kötelezettségekkel is jár (lásd lentebb!) Ezeket (különösen az árulás mint elárulás kérdését :-) ügyvédeim most tanulmányozzák.

Hogy ne legyen fáklyásmenet, itt vannak a kötelezettségek, amennyiben valaki úgy dönt, hogy lubickolni akar a dicsőségben:
A Kedvenc blog díj feltételei:
1.- Írj egy bejegyzést, amelyben kiteszed a Liebster Blogképet, és másold be ezt az útmutatót!
2.- Linkeld be annak a személynek a blogját, akitől a díjat kaptad, és hagyj nála egy hozzászólást, hogy elfogadod a díjat, és add meg a bejegyzésed elérhetőségét,
3.- Ezután gondolkodj el, melyik 3-5 blog, amelynek továbbítani szeretnéd, linkeld be őket a bejegyzésedbe, és értesítsd egy hozzászólásban a jelölésről,
4.- Tehetséges, kezdő blogolókat részesítsd előnybe, ne olyanokat,akiknek több mint 100 követőjük van.

A Kreatív Díj feltételei:
1.-A díjat meg kell köszönni.
2.-A logót ki kell tenni a blogomra.
3.- Be kell linkelnem, akitől kaptam.
4.-Tovább kell adnom 7 embernek.
5.- Be kell linkelnem őket.
6.-Megjegyzést kell hagyni náluk.
7.-El kell árulnom magamról hét dolgot.

Telnek az órák...
Közben meg már okos elmék őrölnek odaát. Például Vajdánál... és vakmerőbb elmék is...  a kis Hajdráknál.
Igaz dolog: nem a lustaság, hanem a pilóta effektus ássa alá ezt a kedves díjazgatást, ha léncszemenként hétszereződik, egyáltalán, ha kötelező szaporítani.
Csatlakozom! Küldjük tovább, csak ha nagyon megindít bennünket valami, ne hagyjuk ezt a két kedves kis grafikát devalválódni. Részemről már lementettem mindkettőt, és ahogy én nem ismerem, ez a kedves LIBUC úgyse meri visszavenni :-))   Illetve, ha mégis azt akarja, ez ügyben összeugorhatunk valahol.

2 megjegyzés:

  1. Kedves János /és Mindenki Aki Vagy/!
    Számomra már az elismerés volt, hogy elfogadtad! Nem a továbbküldés a lényeg szerintem sem, pláne a hatványozás, mint írtam volt már a kezdeteknél.
    Azért Neked be merem vallani: egy kicsit tetszik, ahogy felkavarodott ez a kis elit állóvíz! :)

    VálaszTörlés