2010. november 17., szerda

nyitó kortes

Tegnap este tudtam meg a nagy testvérnőtől, már kicsit elkésve szinte, mi a nyitókép. Az az a kép valamely kiállításon, ami először ötlik szemünkbe, ha pont oda nézünk. Történetesen a Duna Galériában a kirakatüvegtől az első kép a túloldalon.
Továbbá úgyszintén tegnap derült fény arra, hogy Zseninek tetemes szürkeiszap káraira tekintettel már kortese is van. Hogy mi az a kortes, ne kérdezzétek, mert az ilyesmit az ember az én koromban már gyorsan elfeledy.

Most aztán tényleg BLOGDOGVAGYOK!
Éppen afölött szerencsétlenkedtem, hogyan adhatnám hírül az egész világnak, mit tudtam meg tegnap este, mikor a Google Translate hirtelen a segítségemre sietett:

Opening canvasser
Last night I learned the great-testvérnőtől, already almost a little too late, what is the opening image. The image of an exhibition, which was first ötlik our eyes when we point there. Happens to be the Danube Gallery kirakatüvegtől the first picture on the other side.
Furthermore, also revealed yesterday that, having regard to the harm already szürkeiszap considerable Genius has also got campaigner is. What the canvasser, do not ask, because that sort of thing the people of my age has quickly elFeledy

2 megjegyzés:

  1. A Google Translater nagy segítség. Eleinte nekem is be volt építve a blogba. Aztán megláttam, hogyan angolít és röhögőgörcsöt kaptam. Elképzelem azt az angolszász anyanyelvű blogdogtalant, aki a Te szövegeidet inverzelné. Biztos sokat értene belőle :D
    No de, mi a nyitó kortes? Vagy már bírjam ki azt a pár órát?

    VálaszTörlés
  2. Bírjad ki, bírjad ki, még... már csak 2 óra!

    VálaszTörlés