2011. július 30., szombat

Csíkosok és pöttyösök

Váci alkotóművészek kiállítása nyílt pénteken a Váci Értéktár Hincz gyűjteményének galériájában. Maga a kiállítás eltörpült - mondhatjuk azt is félreeső objektum lett - a mára többszörösen gyarapodott Hincz Gyűjtemény prominensekkel ellepett látványa mellett, még a galériát szponzoráló borház elegáns büféje is űberelte a Kötelék-3 címet viselő s a Váci fesztivál nyitó eseményei közé tartozó képző- és fotóművészeti bemutatkozást.

A több szinten mennyezetig hatoló és igen vegyes megvilágítású gyűjtemény inkább szolgálhat büszkélkedésre, mint választékosok kiállítási élményének forrásául



A gyűjteményt szponzoráló borház kiállítás értékű felvonulása :-)








A megnyitó közönsége. Káprázott GÖELEVEN optikája: mintha a sok csíkos és pöttyös prominens mind-mind KocsisIván köpenyéből bújt volna elő.



Egyébként: a megnyitó alkalmából megtudtuk, hogy a hosszú múltra visszatekintő, s ma már rengeteg nagy névvel büszkélkedő Váci Fotókör gyűjteménye mintegy ezer fotót számlál, s Kocsis Iván maga nyolcvan képre tervezett életmű kiállításával tőle szokatlan méretű erőkifejtésre készül :-))

1 megjegyzés:

  1. Szerettem volna ott lenni, de máshogy alakult...
    Rövid, frappáns tudósítás.

    VálaszTörlés