2011. június 26., vasárnap

MAOE fotográfusok kiállítása Veszprémben

Veszprémben, a Dubniczay palota Magtárában nyílt meg 2011. június 25-én a MAOE fotótagozatának kiállítása, mely a hódmezővásárhelyi tégla építészet szépségeit vonultatja fel.
Kiküldött munkatársunk, mint szívesen fogadott vendég, volt jelen, lévén, hogy egyike a tucatnyi fotóművésznek, aki e tárlat anyagát összehozta.
Az otthon félbemaradt lekvárfőzés okán munkatársunk gyorsan távozni kényszerült, de feledhetetlen élmény marad számára a veszprémi vár barokk ékességei közt honoló háborítatlan nyári délután.













Elnézést kell kérnünk GÖ ELEVEN nevében a tördösésért, a Magtárnak szűkös a belső tere, s ő halszem optikáról kukkot sem tud.




Felbukkant a megnyitón egy régi barát, hajdan bozontos ifjú, a magával ragadó Nagy Károly, ki most a polgármester kulturális tanácsadója és bejáratos az érsekségre is, hová hipp-hopp munkatársunkat  is magával ragadta.


Míg Nagy Károly az érsekség egyik Vár utcai refektóriumában bonyolított valamit, lencsevégre kaptuk a századokon át koptatott lépcsők egyik fordulóját.












Ezek szerint nem tévedtünk a korábbi esetekben!
Ím, Veszprémben is felbukkantak az új KRESz szabályokra intő táblák:
Behajlítani tilos!














JA...! és majdnem elfelejtettem:
Akkor ez is egy slideshow! Útban Veszprém felé.
Forgatókönyvíró a plakátragasztó, fővilágosító a Nap, operatőr GÖ ELEVEN és én volnék a rendező :-))))






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése