2010. szeptember 20., hétfő

lábra mentem

Ezen a hétvégén színházak sátrai között korzózhattunk az Andrássy úton. Észrevettétek már, hogy az efféle eseményeken minden fotós fejre megy? Miután felfigyeltem erre, nyomasztani kezdett ez az egyoldalúság. A lábakat nem fotózza senki, mindenki csak a fejeket!
Nos, én egy ideje megpróbálok lábra menni. Az ember nagyon is lábas jószág, odalent is nagyon érdekes! :-))

7 megjegyzés:

  1. Talán még érdekesebb lenne kézre menni. Na nem az Andrássy úton, hanem városszéli kiskocsmákban. Kiderülhet az is, hogy mennyire kezesbárány a lábasjószág.:)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, Ferenc, osztozzunk az ötleten! Nekem ugyan kocsmában még senki nem mutatkozott kezesbáránynak, és ahogy láttam, határozottan fejre mennek :-))

    VálaszTörlés
  3. Női kezekből egész jól állok, de szívesen beszállok a kocsmancsokba, ha bevesztek :)

    VálaszTörlés
  4. ... hát, nem is tudom. Szerintem ha hárman bemegyünk egy városszéli kis kocsmába, és ott elkezdünk beszélgetni a magyarországi fotográfia aktuális kérdéseiről különös tekintettel az internetes képmegosztó oldalak dezantropomorf szemléletének kialakulási folyamatára, addig nyugodtan fotografálhatunk, amíg a csapos ki nem hívja a mentőt.
    :-)))

    VálaszTörlés
  5. nekem rögtön szétvernék a képemet, látván, milyen elvontan elmélkedünk, és veletek jól megbeszélnék, mert ti mennyire jó srácok vagytok, hogy nekem mennyire rohad tenyérbemászó képem van, miért is álltok szóba velem... hát valahogy így lenne, úgy hogy én maradok, engedelmetekkel :-))

    VálaszTörlés
  6. Kocsmában valószínűleg nem szeretnék a képmegosztó oldalak sajátságos problémáiról beszélgetni, különösen nem orrba gyűrő öklök leképezése közben.
    Ofszi, kicsit negatívan föstöd le magad :) látom már, magányos túrák lesznek ezek, pedig azt mondják, ki egyedül jár oda, az AlkoholPista, de így vagyon alibim...

    VálaszTörlés