2018. november 25., vasárnap

Harminc éves lett Szerencsejáték egyik gyereke, a Hatosl Ottó. Ebből az alkalomból ingyen Sting koncertet kaptunk a Hősök terén.
A Hírtévé úgy tudja, megtelt a Hősök tere, a HVG szerint hatalmas bulit csapott Sting. A Blikk egyenesen  őrületesnek minősítette. Megpróbáltak leejteni egy tűt, de állítólag nem esett le. Aztán persze, mikor az eső mind jobban  nekiszemtelenedett, és iszkolni kezdtek a családanyák, már a százas szög is pottyant. Az Index szerint viszont ebben a buliban egy remek Sting koncert veszett el.
Mi azt tapasztaltuk, hogy a kép hamarabb jött a kivetítőkre, mint a hang - fél másodperc is lehetett az elcsúszás. Először lehetetlennek találtuk ezt a hightech korában, aztán ez is leesett: hát persze, a fény gyorsabban terjed mint a hang!


Szombaton 6 órától a Kisföldalattin csak Sting járatok voltak. A kocsivezető az ajtókat csak azért nyitotta ki a megállókban, hogy kis levegő jusson a kabinokban szorongó Sting-heringeknek.


A videókép baloldalon fátylat kapott. A mobil fedőlapja valahogy betakart. Ezt így már egyik tévétársaság sem veszi meg. De most aztán kivágtuk végre ollóval a fedőlapot - a fenébe :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése