2016. június 6., hétfő

Ásó és CapaNem áskálódunk! Pusztán csak a következetes gondolatrendszer-építésre ösztökélés szándékával vetjük fel az alábbiakat:

Miközben a rotációs kapa kezd belefulladni az elszikesedő (így látszik meg úgy látszik) fotószakmai anyaföldbe, megjelent  egy másik fotópályázati felhívás.
A Capa nagydíj zsűrije ellen lázongóknak - elnagyolt igazuktól vagy mégoly jó szándékú tévedéseiktől függetlenül - érdemes volna elgondolkodni azon, hogy rástartolnának-e erre, és ha nem, akkor miért nem, és érdemes lenne utána gondolni annak, hogy elhatárolódása érveit ki-ki hova, miféle valós-vélt értékekhez horgonyozza?

Nemzetközi Magyar Fotópályázat 2016

A Magyar Fotóművészek Világszövetsége fotópályázatot és
kiállítás sorozatot rendez a magyar és a határainkon túl élő és alkotó, magukat magyar nemzetiségűnek valló fotográfusok részére. A tárlat célja bemutatni és népszerűsíteni mindazon magyar alkotók munkásságát, akik a Kárpát-medencében, vagy azon is túl, gazdagítják az egyetemes fotókultúrát, ugyanakkor művészeti tevékenységükkel kapcsolatokat teremtenek a különböző országok, népek és kultúrák között.
Életkortól és foglalkozástól függetlenül, bárki részt vehet a pályázaton, aki magyar állampolgár, vagy magyar nemzetiségűnek vallja magát, bárhol is él a nagyvilágban
A pályázat témája kötetlen.
Az alkotói szabadságot semmilyen formában nem korlátozzuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése