2013. július 24., szerda

MIEZ


Aközött, aki legeslegjobban megmondja, mi ez, meg közöttem (mert én is tudom) érdekes nyereményt sorsolok ki.
P.O.

6 megjegyzés:

  1. ...cetcápacomb citromszósszal...

    VálaszTörlés
  2. Kedves Xabolcs! Nem mertél citromcuncort írni, mi? Pedig milyen közel jártál a megfejtéshez!

    VálaszTörlés
  3. Sült Sárgabarack, vagy inkább égett patisszon?

    VálaszTörlés
  4. ...alyallyyy; pedig első blikkre jókígyóbigyóbogyót tippeltem :)

    VálaszTörlés
  5. Kedves Libuc! Bár nem aszontál határozottan, hanem találgattál, és ez olyan talponmaradós - és ez, ugye, itt szabálytalan - abszolut kimondtad, mi ez. Égett, igen, égett patisszon. Sültnek szántam, de megégett. Szerencsére csak az a héj égett meg rajta, amit gyakorlott konyhaművészek először lehántanak és eldobnak. A képen nem látható felét így elfogyaszthattam. Nem mondanám, hogy finom volt, de ez lehetett a serpenyőben fellelt kókuszzsír miatt is.
    Most látom, hogy július 25. 5:58 a megfejtésed időpontja.
    Füles barátom ugyan e napon küldte megfejtését, de ahogy én ismerem, aligha öt óra ötvennyolc perc előtt. (Még kimondni is hátborzongató :-) Viszont véletlenül mégis lehet, ám a Gmail órát, percet nem jelöl, így biztosat még sem mondhatok. Azt hiszem, mélységes leborulásom jeléül hihetetlen koránkelésed előtt, az érdekes nyereményt mégis ketté vágva fogom eljuttatni egyként becses személyetekhez.
    Pesövé Ofszi

    VálaszTörlés
  6. Nem tudom, méltó vagyok-e egy fél égett patisszonra, de megtiszteltetés számomra! Az 5:58 számomra emberi időpont egyébként, de jelen esetben az óra valóban máshogy mutat, mint kéne. Még nem jöttem rá, hogy lehetne valós időt beállítani. Na, de majd...

    VálaszTörlés